Από τα έδρανα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, είναι πλέον προπονητής στον… Λίβανο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ένα ακόμα πρόσωπο που πέρασε από το κομοτηναίικο μπάσκετ χάρη στις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό, σε προπονητικό επίπεδο.

Μετά τον Τάκη Φωτεινάκη, στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής πήγε και ο Χάρης Κουλουριώτης, που πέρυσι ήταν ασίσταντ κόουτς στον Ηλυσιακό και τους τελευταίους μήνες στον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο Χάρης Κουλουριώτης θα είναι συνεργάτης του Γιώργου Κετσελίδη στην λιβανέζικη Τσάπβιλ. ήδη πήγε στην Βηρυττό και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Ο Τάκης Φωτεινάκης, που ανέλαβε την Εθνική Εφήβων του Κατάρ, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like στο ανέβασμα της συγκεκριμένης φωτογραφίας από τον Χάρη Κουλουριώτη στο facebook.

Άλλωστε, πέρα από τις σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και το προπονητικό βήμα στην περιοχή της Ασίας και συγκεκριμένα της Μέσης Ανατολής, οι δυο τους έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα: οι συζυγοί τους είναι Κομοτηναίες!!!

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΠΘ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ