«Χρυσός» επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Πολύδαμος Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–   Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο αθλητικός σύλλογος Πολύδαμος  Κομοτηνής μία σειρά τουρνουά αγώνων kick boxing ξεκινώντας από τα Γιαννιτσά και φθάνοντας πριν από μερικές μέρες έως το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα.

 

Συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά κατέκτησαν μετάλλια οι: Μουσταφά Κιρμουμίν (δύο χρυσά), Μουσταφά Μουσταφά (χρυσό) Χριστοφίλης Τσολάκης (χρυσό) και Αλέξανδρος Χρυσοχοίδης (χρυσό).  Σε φιλανθρωπικό τουρνουά που ακολούθησε στην Αλεξανδρούπολη, με διοργανωτή τον αθλητική σύλλογο Απόλλων Αλεξανδρούπολης και τον προπονητή Γιάννη Ζάχο, κατέκτησαν μετάλλια οι Νικόλας Καραηλιάς (χρυσό),  Γιώργος Παύλου (χρυσό) Μουσταφά Κιρμουμίν (χρυσό), Εμρέ Κιασήφ (αργυρό) και Δημήτρης Γαρυφαλλίδης (χρυσό).

Το αποκορύφωμα ήρθε όμως πριν από δύο εβδομάδες πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας, όπου οι Εμρέ Κιασήφ και Νικόλαος Καραηλίας κατέκτησαν αργυρά στις κατηγορίες τους και ο 33χρονος κομοτηναίος Κωνσταντίνος Χειρόπουλος χάλκικο μετάλλιο.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 75 κιλών και όπως παραδέχθηκε στον “Χρόνο”, το επίπεδο των αντιπάλων και συναθλητών του ήταν ιδιαίτερα υψηλό. «Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση με πολλούς αθλητές και πολλά διαφορετικά στυλ. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό ειδικά στην Α΄ κατηγορία”.

Πριν από μερικά χρόνια άρχισε να ασχολείται με kick boxing ο Κωνσταντίνος Χειρόπουλος, ενώ παλαιότερα ασχολούνταν με την πυγμαχία, άθλημα που επίσης απαιτεί ατελείωτες ώρες σκληρής προπόνησης και θυσίες για την εξέλιξη του αθλητή. Καθημερινά προπονείται στις εγκαταστάσεις του Πολύδαμου και όπως παραδέχθηκε για σχεδόν δύο ώρες την ημέρα αφοσιώνεται αποκλειστικά στο άθλημα.  

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2000 από τον grand master Ελευθέριο Διαμαλή και γνώρισε μεγάλες επιτυχίες διεθνώς, έχοντας αποσπάσει τις υψηλότερες διακρίσεις σε πολλές διοργανώσεις μαχητικών τεχνών παντού στον κόσμο. Σήμερα με προπονητή τον Σεβέν Ισμαήλ, που συνεχίζει επάξια στα βήματα του ιδρυτή, ο σύλλογος φιλοδοξεί να διοργανώνει σύντομα αγώνες kick boxing στην Κομοτηνή, ώστε το άθλημα να γίνει ευρύτερα γνωστό τοπικά και να αποκτήσει περισσότερες φίλους και υποστηρικτές ανάμεσα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης , αλλά και να βρει και νέους αθλητές ανάμεσα στα μικρά παιδιά που θα επιλέξουν να το ακολουθήσουν, εφόσον έρθουν σε άμεση επαφή μαζί του.