Οι ώρες διεξαγωγής και οι διαιτητές στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ορίστηκαν από την επιτροπή διαιτησίας των ευρωπαϊκών κυπέλλων της CEV οι διαιτητές στους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη φάση των 16 του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λένικ από το Βέλγιο. 

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και επίσημα οι ημερομηνίες αλλά και οι ώρες διεξαγωγής των δύο παιχνιδιών. Έτσι λοιπόν, ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα και θα τον  διευθύνουν οι Νίκολιτς και Σαντ.

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 τοπική, δηλαδή 9.30 το βράδυ ώρα Ελλάδος, στο Sportcomplex Molenbos της πόλης Λένικ, θα διαιτητεύσουν οι Κάμπερ και Μαρτίνεζ. Αναλυτικά το πρόγραμμα και διαιτητές:

Τετάρτη 15/01/2014, ώρα 19:00, Κλειστό Αλεξανδρούπολης: M.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γιουφόνι Ασε Λένικ (Βέλγιο): Α΄διαιτητής: Νίκολιτς (Σερβία), Β΄διαιτητής: Κράμαρ Σαντλ (Κροατία)
Τετάρτη 22/01/2014, ώρα 21:30, Sportcomplex Molenbos Lennik: Γιουφόνι Ασε Λένικ (Βέλγιο) – M.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Α΄διαιτητής: Κάμπερ (Νορβηγία), Β΄διαιτητής: Ρομέρο Μαρτίνεζ (Ισπανία)