Φιλική ήττα της Εθνικής Εφήβων των 4 Εβριτώνν από τον Παναθηναϊκό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Την ήττα με 3-0 (25-14, 25-14, 27-25) από τον Παναθηναϊκό, γνώρισε η Εθνική Εφήβων το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό της Λεωφόρου, στο πρώτο προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άρης Αγγελόπουλος είχε την ευκαιρία για ένα πρώτο δείγμα γραφής της ομάδας σε αγωνιστικές συνθήκες και μάλιστα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο για τα ηλικιακά δεδομένα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Για την Εθνική αγωνόιστηκαν ως βασικοί οι Εβρίτες Κασαμπαλής και Παπάζογλου, ενώ ως αλλαγές πέρασαν οι Μούχλιας και Τσέλιος. 

Η Εθνική Εφήβων θα συνεχίσει την προετοιμασία της το Σάββατο (28/12, 12:30) με φιλικό κόντρα στην Παλλήνη (στο Παλαιό Φάληρο στη Λ. Μαραθώνος) και η τριάδα των αγώνων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (29/12, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.

Η μίνι προετοιμασία των διεθνών θα «κλείσει» στις 30 του μήνα με μια τελευταία προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου. 

Τα σετ: 14-25, 14-25, 25-27

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Ιωαννίδης, Παπάζογλου, Μελλές, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Τσιράκης (λ), Καρασαβίδης (λ), Δημητούλης, Φωτιάδης, Μούχλιας, Τσέλιος, Κωστόπουλος. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Λιόντας, Καπίρης, Αμορόζο, Μουρ, Μπέλος, Καριπίδης, Κουρούπης (λ), Πολυχρονιάδης.