Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει την Λαμία ο Κώστας Δεληκώστας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής Κώστας Δεληκώστας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Γιάτση στον πάγκο της Λαμίας επιστρέφοντας στη Volley League μετά από πέντε χρόνια.

Η συμφωνία επήλθε με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Λαμία Χρήστο Καρβούνη που τον καλωσόρισε στον σύλλογο και θα τον παρουσιάσει στους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Εβρίτης προπονητής προέρχεται από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου, με την οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δεληκώστας θα επιστρέψει ως αντίπαλος στον Έβρο στα πλαίσια του League Cup, όπου η νέα του ομάδα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Φοίνικα Σύρου.

Το βιογραφικό του Κώστα Δεληκώστα:

Ο Κώστας Δεληκώστας γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 7 Σεπτεμβρίου 1972. Ως αθλητής αγωνίζονταν πασαδόρος. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου, αγωνίστηκε 4 χρόνια στον Ιωνικό Ν.Φ., 4 χρόνια στον Γ.Σ.Ηρακλής, 2 χρόνια στην Ε.Α.Πατρών, 2 χρόνια στον Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2003-04. Ως προπονητής ξεκίνησε πλάι στον Ιταλό Ντανιέλε Ρίτσι τη σεζόν 2004-05 στην Τόνο Καλίπο Βαλέντια. Ακολούθησαν 3 χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2005-08).Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2013 ήταν προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «Μικρών Κρατών».