Π. Μάνταλος: «Η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της, αλλά μέχρι να πάω, θέλω να ξαναβγεί η Ξάνθη στην Ευρώπη»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Λόγω της επικείμενης μετακίνησής του στην ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί πόλο έλξης για τους αθηναίους δημοριογράφους όποτε κατεβαίνει στην Αθήνα. Έτσι συνέβη και το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάνταλος παραχώρησε συνέντευξη στη Nova, έκανε δηλώσεις στον Σκάι και αποτέλεσε το αντικείμενο του πόθου για τους ρεπόρτερ που περίμεναν στην μεικτή ζώνη.

 

Ο νεαρός εξτρέμ της ομάδας της Θράκης αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και στη δύναμη της έδρας των «πράσινων», τόνισε όμως ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό. «Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα που έχει στην έδρα της. Περιμέναμε ότι θα δεχθούμε πίεση, ειδικά με δεδομένο ότι σκοράραμε νωρίς. Λυπόμαστε για την ήττα όμως, γιατί πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι», σχολίασε ο Μάνταλος.

Υποστήριξε ακόμα πως ο στόχος της Ξάνθης παραμένει η είσοδος στα play-off.  «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα και ειδικά στην έδρα της ξέρουμε πως ασκεί πίεση. Πράγματι δεχτήκαμε πίεση από τον Παναθηναϊκό και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είναι κρίμα γιατί πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ο στόχος παραμένει για τη νέα χρονιά να μπούμε στα πλέι-οφ και άρα να εξασφαλίσουμε την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη για αυτό στεναχωριόμαστε».

Για το μέλλον και την ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Θέλω να τελειώσω καλά τη χρονιά και από τη νέα σεζόν βλέπουμε. Παρακολουθώ την πορεία της ΑΕΚ. Θα βρει το δρόμο της. Όταν με το καλό πάω στην ομάδα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ανήκω στην Ξάνθη και θέλω να συμβάλω να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη».