Κληρώνει παραμονή Χριστουγέννων για Εθνικό, με εκπρόσωπο στην κλήρωση τον Νίκο Αγγελόπουλο!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Παραμονή Χριστουγέννων στην εορταστική εκπομπή «Στο Φιλέ» της Νova με τον Παντελή Λώλη θα γίνει η κλήρωση του φάιναλ φορ του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί  στην Αλεξανδρούπολη το διήμερο 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2014 με τη συμμετοχή του Εθνικού, του Φοίνικα Σύρου, της Λαμίας και της ΑΕΚ.

 

Στο στούντιο θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και οι αθλητές Σταύρος Κατσανεβάκης, Νίκος Αγγελόπουλος που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ και τον Εθνικό αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αγγελόπουλος, πριν καλά – καλά συμπληρώσει μια εβδομάδα στην ομάδα του Έβρου αναλαμβάνει και τον ρόλο να την εκπροσωπήσει στην τηλεοπτική κλήρωση που θα γίνει.

Στην διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει σύνδεση και με το στούντιο στη Θεσσαλονίκη όπου θα είναι προσκεκλημένοι ο Μανώλης Δημητριάδης του Γ.Σ.Λαμία και ο Γιάννης Τακουρίδης του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου, των άλλων δύο ομάδων που μετέχουν στο φάινλα φορ.

Επίσης, όπως επισημαίνει το σχετικό δελτίο Τύπου, στην διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί βίντεο με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και ιδιαίτερη έμφαση στο ντέρμπι Εθνικού – Ολυμπιακού αλλά και το τι ψήφισαν οι 12 προπονητές για την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Volley League, όπου φανταζόμαστε ότι εξέχουσα θέση θα έχει ο πρωταθλητής χειμώνα Εθνικός!