Φουλ του… σκούφου από τον Ντέμη, που ανεβαίνει Θράκη για γιορτές!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Καλήν εσπέραν άρχοντες! Τι κάνετε; Καλά είστε; Πάντα καλά! Καλές γιορτές να έχουμε και τρόπους να βρούμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Όχι τζάκια και αιθαλομίχλες, οπότε μια νέα πρόταση για την αντιμετώπιση του ψύχους ήρθε να καταθέσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο αλεξανδρουπολίτης άσος, σύμφωνα με όσα διαβάζω στα περιοδικά, σκεφτόταν σοβαρά να ανέβει μαζί με την Δέσποινα και τα παιδιά στην Αλεξανδρούπολη, να περάσουν τις γιορτές παρέα με γιαγιάδες και παππούδες. Δεν ξέρω αν το πράξανε, παρατηρώ όμως κάτι άλλο.

Τρεις φορές έχουν εμφανιστεί τελευταία του Ντέμη σε τρία διαφορετικά περιοδικά. Μία για ένα πάρτι που έκανε στην γυναίκα του και για το οποίο θα σας γράψω αναλυτικά άλλη ώρα, καθώς έχω καυτό gossip, μία για μια βόλτα που έκανε μόνος του και ήπιε καφέ στην Γλυφάδα και άλλη μία την περασμένη εβδομάδα, στην αναβίωση της Εθνικής του 2004 σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα.

Ε λοιπόν, σε όλες (μα σε όλες) τις φωτογραφίες, βλέπεις τον Ντέμη με σκούφο!! Μα τόσο πολύ κρυώνει θα πείτε; Ή βρήκε έναν εύσχημο τρόπο να κρύψει το νέο του κούρεμα, που δεν το λες και το πιο επιτυχημένο που έχει κάνει στα όσα χρόνια τον γνωρίζουμε;

Σε κάθε περίπτωση, με τόσους σκούφους, μόνο ένας χρυσός του λείπει! Λέτε να ανοίξει και κανά εστιατόριο, να τον πάρει και αυτόν;