Video: Τα πέντε γκολ και όσα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Μουδανιά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για ακόμα μια φορά έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε ο ΠΑΟ Κοσμίου που ηττήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης από τα Μουδανιά με 3-2 και έμεινε η μοναδική χωρίς νίκη ομάδα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της τρίτης Εθνικής, μετά τη νίκη του Μακεδονικού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40’ με το πέναλτι του Μυστρίδη που κέρδισε ο ίδιος και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ. Ωστόσο μέσα σε τρία λεπτά, με την συμπλήρωση δέκα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Στο 55’ ο Ταρασίδης έφερε το ματς στα ίσια και τρία λεπτά αργότερα, ο Παναγιωτόπουλος έκανε την ανατροπή. Στο 77’ ο Ζούλης ισοφάρισε για τον ΠΑΟ, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με το δεύτερο τέρμα του Παναγιωτόπουλου στο 82’.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κουφιώτης, Ζούλης, Αετόπουλος, Μουστάκας (59’ Φωτιάδης), Μυστρίδης, Καπετάνος (62’ Ζαράκης), Πασχαλίδης (22΄Μόσχος), Λαζίδης.

Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Σουνάς, Μπιμπισίδης, Μπερμπερίδης, Καράγαλης, Ντινιώτης, Κάρτας, Ταρασίδης (72’ Ζαμπούρης), Αποστόλου, Γεροθανάσης (46’ Αλμπανίδης), Παναγιωτόπουλος, Σερέτης (59’ Μισιρλή Οκάν).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ RODOPISPORTS ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/vefLKPA1ZX0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]