Οι μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει το επιτελείο του Πανθρακικού ενόψει Ιανουαρίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2013 ολοκληρώθηκε για τον Πανθρακικό και ο 44χρονος τεχνικός Άκης Μάτζιος μαζί με την διοίκηση της ομάδας ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα και την ενίσχυση της ομάδος, ώστε να παραταχθεί ακόμη πιο δυνατή στον δεύτερο γύρο.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του  επιθετικού Νίκου Κατσικοκέρη που είχε μόλις 3 συμμετοχές και 35 λεπτά. Ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι από την ΑΕΚ αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Επίσης, ο Δημήτρης Σκλιοπίδης βρίσκεται εκτός ομάδος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ήρθε το καλοκαίρι του 2011 από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Σλοβάκος μέσος Ντένις Πόποβιτς που ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όπως και ο πολυσυζητημένος Ισπανός Κάρλος Μερίνιο που ταλαιπωρούνταν με συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν πρόσφερε όπως ήλπιζε και ο ίδιος στην ομόδα.

Επίσης, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουτσόπουλος ταλαιπωρείται ακόμα με τον ώμο του γι αυτό και φέτος δεν έχει πολλές συμμετοχές ενώ δεν ήταν ούτε στην αποστολή που ταξίδεψε στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Για αυτό και εκτιμάται ότι σίγουρα θα ψάξουν οι υπεύθυνοι του Πανθρακικού έναν ακόμη ικανό γκολκίπερ, αφού ο νεαρός Αθανασιάδης δεν είναι ακόμη έτοιμος για την Super League. Τέλος, οι 2 νεαροί Ζδράβος και Μαμούτ Σεϊδαν πιθανόν να δοθούν δανεικοί ώστε να πάρουν παιχνίδια, ενώ δεν αποκλείεται και κάτι άλλο από το τεχνικό τιμ της ομάδος…