Γ Εθνική Live: Όσα έγιναν στον αγώνα Κοκκινόχωμα – Εβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Με ένα σημαντικό… διπλό επέστρεψε στο Σουφλί το απόγευμα της Κυριακής ο Έβρος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος στην Καβάλα και έκανε μεγάλο άλμα στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

 

Μοναδικός και… χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Καμπιώτης, που με σουτ έγραψε το 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που είχαν παράπονα από την  διαιτησία του κομοτηναίου Στέφανου Κουμπαράκη, ο Έβρος κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες πριν την έναρξη του αγώνα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Βασίλης Χαριτόπουλος και οι παίκτες του πηγαίνουν στις διακοπές των Χριστουγέννων με την ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Σουμουλίδης, Μαυρομάτης (46’ Κωνσταντινίδης, 58’ Σκονίδης), Προβατίδης, Παυλίδης, Καπνόπουλος, Τσορμπατζής, Πτηνόπουλος, Σπυρίδης, Τσίλογλου (61’ Σάσσος), Παντελίδης, Μπρατσιάνι.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης,  Τρίχας, Λαζαρίδης (89’ Παπαδόπουλος), Εφραιμίδης (81’ Μπάτζιος), Καμπιώτης, Βιόπουλος (69’ Μεμέτ), Αραμπατζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ