Στην τύχη απέδωσε ο Μάουρερ την ήττα της Ξάνθης στη Λεωφόρο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Τυχερό χαρακτήρισε το δεύτερο γκολ του Αμπέντ ο προπονητής της Ξάνθης Ράινερ Μάουρερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ομάδας της Θράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που εμφάνισαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Σολάρι για το 2-2.

 

«Χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα αλλά ήμασταν άτυχοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές θέσεις και ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε φάσεις. Αντίθετα, εμείς βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Τριάδη και προηγηθήκαμε στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί αλλά με ένα τυχερό γκολ, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1. Το ‘κλειδί’ για το παιχνίδι ήταν πάντως η μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με τον Σολάρι για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τον πόντο. Στα τελευταία δέκα λεπτά ανεβήκαμε, ρισκάραμε και ο Παναθηναϊκός είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες, κάτι λογικό αφού τα παίξαμε όλα για όλα».

Σε ερώτηση που έγινε για τους στόχους της ομάδας, απάντησε ότι στόχος είναι σκαρφαλώσει η Ξάνθη όσο ψηλά γίνεται και επισήμανε ότι ο νέος χρόνος θα βρει την ομάδα με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο όμως η ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει σε πέρας με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here