Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με καθυστέρηση αρκετών ημερών, είδαμε σε τοπικές ιστοσελίδες και εφημερίδες του Έβρου ένα μάλλον δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης σχετικά με την διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τζούντο Ανδρών – Γυναικών, που διοργανώθηκε στις Φέρες και δυστυχώς πρόβαλε μόνο το ThrakiSportS.

Όπως αναφέρεται σε αυτό, “με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Φέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών – Γυναικών από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον ΑΠΟΚΔΑ και το Judo Club Tiger Αλεξανδρούπολης. Στους αγώνες συμμετείχαν 150 αθλητές και αθλήτριες από 40 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Αζωίδης, με την εποπτεία του Προέδρου της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Καφενταράκη Ιωάννη και με την παρουσία, σε όλη την διάρκεια των αγώνων, του προπονητή της Εθνικής ομάδας Τζούντο κ. Ηλιάδη Νίκου”.

Όπως είναι πλέον γνωστό, ο Φίλιππος Αμυνταίου στους άνδρες και ο ΑΟΝ Αργυρούπολης στις γυναίκες πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο και όλη η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν πλούσιο θέαμα καθαρής πάλης σε επίπεδο πρωταθλητών. Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι στους αγώνες “παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δουνάκης Κωνσταντίνος, Γερακόπουλος Χρήστος, Ζιώγας Χρήστος και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Βραχιόλογλου Στέλιος, καθώς και Τοπικοί Σύμβουλοι των Φερών”.

Παράλληλα, η ανακοίνωση (που δεν εστάλη πάντως στο ThrakiSportS και εμείς την διαβάζουμε στο gatzoli) καταλήγει ότι “ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα την Ελληνική  Ομοσπονδία Τζούντο που επέλεξε τις Φέρες για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος”.