Η συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαδόπουλου απέναντι στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

– Ικανοποιημένος για τη συγκομιδή του Ατρομήτου στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Νovasports, αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ένα εγκωμιαστικό σχόλιο ή έστω να ευχηθεί στην κάμερα καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του, αυτήν που ουσιαστικά πέρυσι τον αναγέννησε.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέτυχε το τρίτο τέρμα του Ατρομήτου σε βάρος του Πανθρακικού, με το οποίο κλείδωσε η νίκη για την ομάδα του Περιστερίου και επισφραγίστηκε η ήττα για αυτήν της Κομοτηνής. Πάντως, γεγονός είναι ότι δεν πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα του, όπως πχ είχε κάνει όταν είχε βάλει το γκολ της νίκης του Πανθρακικού επι του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ, ενώ επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως έσπευσε να χρήσει ως μισό σκόρερ τον Ναπολεόνι, που μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή και έβγαλε τις δυο ασιστ που χάρισαν τη νίκη στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γκολ στην αρχή αλλά ο Πανθρακικός παίζει με έναν τρόπο που είναι δύσκολο και να επιτεθείς και να αμυνθείς. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν τα παιδιά που μπήκανε, όπως ο Ναπολεόνι, και τελειώσαμε το ματς με το τρίτο γκολ. Η διάθεση στο ποδόσφαιρο είναι το παν. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και όλα τα παιδιά το δείχνουν αυτό. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, οι επτά βαθμοί στα τελευταία τρία ματς είναι νομίζω καλά. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίναμε για τη νίκη. Όταν ήρθα στον Ατρόμητο οι προσωπικές φιλοδοξίες είχαν αυτά που ήδη έχουμε πετύχει και άλλα πολλά που ελπίζω να έρθουν στο μέλλον».