Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο θρίλερ ΓΑΣ Κομοτηνή – Ιωνικός που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κυριολεκτικά κρίθηκε στην κόρνα της γραμματείας, ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε πολύτιμη και παλικαρίσια νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας, ο οποίος έπαιζε με ουσιαστικά με επτά παίκτες στο παιχνίδι, αν προσθέσει κανείς και τους δύο διαιτητές που με τα σφυρίγματά τους παραλίγο να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.

 

Όλα τα λεφτά ήταν τα συγκλονιστικά τελευταία τρία λεπτά της αναμέτρησης. Ακριβώς τότε ο Ιωνικός πέρασε μπροστά στο σκορ με 60-61, ενώ αποβλήθηκε ο Λεχούδης με πέντε φάουλ (όλη η πεντάδα του ΓΑΣ σε εκείνο το σημείο είχε ήδη γορτωθεί με τέσσερα φάουλ).

Μισό λεπτό μετά η διαφορά πήγε στους τρεις (60-63 στο 2’20” πριν το τέλος) και στην επόμενη επίθεση ο ΓΑΣ μείωσε στο πόντο (62-63 στο 1’50”). Από εκεί και πέρα είχαμε αλλεπάλληλες χαμένες επιθέσεις.  Στα 36 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αποβλήθηκε και ο Στασινόπουλος με πέντε φάου, αλλά οι παίκτες του Ιωνικού αστόχησαν στις βολές. 

Η επίθεση του ΓΑΣ κατέληξε σε άστοχο σουτ του Ντίνα και νέο γρήγορο φάουλ, στα  6 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Όμως ο Ιωνικός ήταν και πάλι άστοχος. Στην επίθεση που ακολούθησε, ο Μασλαρινός σε νεκρό χρόνο από την γωνία σηκώθηκε για σουτ τριών πόντων. Η μπάλα βρήκε στεφάνι, την ώρα που ακουγόταν η κόρνα της γραμματείας. Οι παίκτες του Ιωνικού άρχισαν τα πανηγύρια. Όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, πήρε ύψος και τελικά μπήκε μέσα στο καλάθι!!! 

Με τον απίστευτο αυτόν τρόπο, ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε μια σπουδαία νίκη σε νεκρό χρόνο με 65-63 και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά, που τον φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά σε απόσταση που του επιτρέπει να ονειρεύεται, δεδομένου ότι το Ανατόλια και η Ευκαρπία που βρίσκονται από πάνω του και είναι οι μόνες ομάδες που έχει ηττηθεί, θα παίξουν με τον ΓΑΣ ΄στην Κομοτηνή στον δεύτερο γύρο.

Το ματς δεν αντέχει σε καλύτερη κριτική και όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δει το live της αναμέτρησης, όπως την μετέδωσε το ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 38-38(ημίχρονο), 54-51, 65-63 (τελικό αποτέλεσμα).

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής 2, Σταματέλος 3, Διαμαντίδης 1, Μασλαρινός 11(2), Λεχούδης 4, Ντίνας 18(2), Αθανασίου, Μπεκρής 7(1), Μακρής 2, Βέλη 5(1), Στασινόπουλος 6, Χαλήλ 6.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Αγγελής): Γουνιώτης 8, Κουρκουνάσιος, Παναγιώτου 4, Σέφκας, Ζεϊμπέκης 2, Γιαχανατζής 7, Μαύρος, Φλιάτης Ρ. 30(3), Πεχλιβάνος, Φλιάτης Γ. 9, Βαρλαντσάνης, Μπάρκος 3(1).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ