Τέσσερις Εβρίτες στην Εθνική Εφήβων για χριστουγεννιάτικη προετοιμασία!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Άρης Αγγελόπουλος κάλεσαν την Παρασκευή  14 αθλητές της Εθνικής Εφήβων για προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι, ανάμεσα στους οποίους και 4 Εβρίτες.

Ο λόγος για τους Σταύρο Κασαμπαλή και Παρασκευά Τσέλιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τον Βασίλη Μούχλια του Έβρου Σουφλίου και τον Θανάση Παπάζογλου του Αίαντα Ευόσμου. 

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: Παρασκευάς Τσέλιος, Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Κωνσταντίνος Δημητούλης (Πανελλήνιος), Οδυσσέας Τσιράκης, Γιάννης Ιωαννίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Φωτιάδης (Γέρακας), Αλέξανδρος Τουρνάκης, Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλων), Βασίλης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Θανάσης Παπάζογλου, Βασίλης Καρασαβίδης (Αίας Ευόσμου), Νίκος Μελλές (Ολυμπιακός), Θοδωρής Βουλκίδης (Νίκη Αιγινίου), Βασίλης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός). 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δοθούν φιλικοί αγώνες με ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Η δαπάνη της Εθνικής Εφήβων θα καλυφθεί από τον Σύλλογο φίλων των Εθνικών Ομάδων και η E.O.ΠΕ. ευχαριστεί θερμά το σύλλογο για την προσφορά του αυτή.