Οι αγώνες Ξάνθης και Πανθρακικού στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Παραμονές των Χριστουγέννων, συνεχίζονται κανονικά και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα υποδομών της Super League με αγώνες κανονικών πλήρων αγωνιστικών τόσο για το πρωταθλημα Κ20 όσο και για τα Κ17 και Κ15.

 

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15 ο Πανθρακικός έχει ρεπό. Αντιθέτως, αγωνίζονται κανονικά οι ομάδες της Ξάνθης.

Το Σάββατο στις 14:00 η ομάδα Εφήβων του Κώστα Μπεδρελή στο γήπεδο Σταυρου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βέροιας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου γύρου. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Την ίδια ώρα και μέρα, η ομάδα Κ15 της Skoda Ξάνθη υποδέχεται την αντίστοιχη του Άρη στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Μιχάλη Παπάζογλου θέλουν τη νίκη για να φτάσουν στους 10 βαθμούς στον πίνακα του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη του Νίκου Κεχαγιά την Δευτέρα το πρωί (11:00) στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Τρεις βαθμούς διαφορά έχουν οι δύο αντίπαλοι (27 ο ΠΑΟ, 24 η Skoda) με τους “πράσινους” να έχουν δώσει 12 παιχνίδια έναντι 14 των φιλοξενούμενων.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου στις 11.00 διεξάγεται στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι η αναμέτρηση της Κ20 του Ατρομήτου με την Κ20 του Πανθρακικού του Νίκου Μπαχαρίδη, ένας αγώνας που θα αποτελέσει και την πρόγευση για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το απόγευμα…