Οι δηλώσεις των πρωταθλητών χειμώνα μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δηλώσεις πραγματοποίησαν μετά τη μεγάλη νίκη του Εθνικού επί του Ολυμπιακού ο αρχηγός της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Άκης Σιδηρόπουλος, ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας και ο κεντρικός του συλλόγου Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο πασαδόρος του Εθνικού και αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος δήλωσε: “Μεγάλες στιγμές ζει η Αλεξανδρούπολη. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ αγχωτικά για όλους. Εμείς δε μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν παίχτηκε ποιοτικό βόλεϊ αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό μετράει. Κλείσαμε τον Α΄ γύρο πρώτοι και αυτό δεν το έχει πετύχει άλλη επαρχιακή ομάδα”.

Ο κεντρικός του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: “Σήμερα νομίζω δεν παίξαμε καλά, αν και νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Αυτό οφείλεται γιατί είχε τρεις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμού o Ολυμπιακός, τον Γιορντάνοφ, τον Κουρνέτα και τον Κοκκινάκη. Μέχρι να βγει ο Κοκκινάκης η ομάδα του Ολυμπιακού μας πίεζε, είχε καλή υποδοχή και επίθεση. Από εκεί και πέρα η δουλειά μας έγινε αρκετά πιο εύκολη, τραυματίστηκε ο Καλντέιρα, που ήταν βαρόμετρο για την ομάδα του Ολυμπιακού, και ήρθε η νίκη. Πρέπει μέσα από τη νίκη να δούμε τα λάθη μας, να μην εφησυχαστούμε και να κάνουμε το κάτι καλύτερο, που για μένα είναι ο τελικός του πρωταθλήματος”.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, αρχιτέκτονας της επιτυχίας, τόνισε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν παίξαμε καλά σε σερβίς και υποδοχή. Ο Ολυμπιακός είχε τις ατυχίες του. Δεν είχε τον Γιορντάνοφ και έχασε και τον Κοκκινάκη. Φοβόμουν το άγχος και το πάθος για τη νίκη και αυτό μας βγήκε αρνητικά. Τελικά η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Μπράβο τους. Τους αξίζει. Τόσα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη πρώτη φορά ζω τέτοιες στιγμές. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να αγχώνεται. Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δε μας λέει τίποτα. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…”.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας επισήμανε: “Ο Εθνικός κατάφερε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο Εθνικός απέδειξε περίτρανα ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Τα παπαγαλάκια και οι κασσάνδρες που ήθελαν ο Εθνικός να χάσει το παιχνίδι και πολύ εύκολα, ευτυχώς για μας διαψεύστηκαν. Ας συνηθίσουν να βλέπουν τον Εθνικό εκεί ψηλά. Είμαστε πολύ περήφανοι, συγχαρητήρια στην ομάδα μας, συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πανάξια πρωταθλητές χειμώνα”.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS