Δηλώσεις από τον Πανθρακικό μετά την ήττα στο Περιστέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού, παρά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

 

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με ποιότητα δύναμη και ταχύτητα που δημιουργεί πολλές φάσεις. Τακτικά ήμασταν άριστα διαβασμένοι, δεν επιτρέψαμε στον Ατρόμητο να κάνει φάσεις. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και πάνω που ισοφαρίσαμε και πιστέψαμε πως μπορούσαμε την ανατροπή, σε δυο ανύποπτες φάσεις κόντρα και πάλι στην ροή του ματς, δεχθήκαμε τα δυο κολλητά γκολ», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη αγωνιστική ότι έχουμε μια καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε να ξεκουραστούμε ώστε να παρουσιάσουμε την ίδια καλή εικόνα και στον β’ γύρο».

Στα αρκετά γκολ που δέχεται ο Πανθρακικός παρά τις λίγες επιθέσεις που γίνονται προς την εστία του στάθηκε ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μιλώντας στην κάμερα του Novasports. Αναλυτικά ο αρχηγός του Πανθρακικού είπε: «Ξέραμε πως παίζουμε με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες. Θέλαμε να μπλοκάρουμε τα επιθετικά ατού του Ατρομήτου και φέραμε το ματς στα μέτρα μας . Όμως προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και τις δύο φορές. Πληρώσαμε τα λάθη μας και μου μένει μία πικρία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον Ναπολεόνι που μπήκε και έπαιξε. Οι στιγμιαίες αδράνειες μας στοίχισαν. Δεχόμαστε πολύ λίγες επιθέσεις οι οποίες μετουσιώνονται σε γκολ. Πρέπει να το διορθώσουμε και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε για άδικη ήττα του Πανθρακικού στο Περιστέρι. «Ήμασταν μέσα στο ματς αλλά για δύο τρία λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και χάσαμε άδικα με 3-1. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ξέραμε πως πρέπει να προσέξουμε τον Ναπολεόνι αλλά αδρανήσαμε στις δύο προσπάθειες του Ατρομήτου και φάγαμε τα γκολ.

Είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι από την παρουσία μας. Θέλουμε την παραμονή και θα συνεχίσουμε για να επιτύχουμε κάποιες νίκες και να είμαστε ακόμα πιο άνετοι στο τέλος».