Κίνηση αλληλεγγύης από τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ομάδα που ουσιαστικά ενσωματώνει τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην πόλη, ενόψει των Χριστουγέννων, προχωρώντας σε κινήσεις ανθρωπιάς.

 

Όπως επισημαίνεται, καθώς πλησιάζουν οι εορταστικές ημέρες, αποφασίστηκε να τις υποδεχθούν συνδυάζοντας τον Αθλητισμό με την Προσφορά στον συνάνθρωπό. “Έτσι λοιπόν καλούμε όσους από τους μικρούς μας αθλητές επιθυμούν στην προπόνηση της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου (μπαμπίνι-προπαιδικό-παιδικό) και της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου (Προτζούνιορ-Τζούνιορ) , να φέρουν τρόφιμα σε συσκευασία (μακαρόνια , ρύζι, κονσέρβες κτλ) για να τα προσφέρουν σε οικογένειες συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη”.

Η κίνηση αυτή συνδιοργανώνεται από κοινού με την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξπόλης οι οποίοι θα αναλάβουν και την διάθεση των τροφίμων.

“Αγαπητοί φίλοι και αγαπητά παιδιά με την μικρή και λιτή αυτή κίνηση θα περάσουμε όλοι μαζί για μία άλλη φορά το μήνυμα πως στα Τμήματα Υποδομής των Συλλόγων μας ενδιαφερόμαστε τόσο για την αθλητική εκπαίδευση των νεαρών μας αθλητών όσο και για την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση , για να μάθουν τα παιδιά πως το λίγο μπορεί να γίνει πολύ , το φθηνό να γίνει πολύτιμο , η χαρά του διπλανού να είναι και δική μου χαρά και πως το «ευ αγωνίζεσθαι » ισχύει και στον αθλητικό στίβο αλλά και στη ζωή”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.