Μπράβο! Χριστουγεννιάτικο δείπνο και είδη ανάγκης για τους άπορους από την Skoda Ξάνθη!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η Skoda Ξάνθη, ανήμερα των Χριστουγέννων διοργανώνει στο “Le Chalet” Χριστουγεννιάτικο Δείπνο για τους άπορους της πόλης της Ξάνθης. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, πέραν του αριθμού των απόρων που έχει επιλέξει η Μητρόπολη της Ξάνθης, όσοι συμπολίτες επιπλέον ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να απευθύνονται στα γραφεία της Μητρόπολης, πρωινές ώρες, από τις 10.00 – 14.00, στο τηλέφωνο 25410 22505.

 

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα υπάρχουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των συμπολιτών μας, που η αφετηρία τους θα είναι, η αφετηρία των Αστικών Λεωφορείων (πίσω από τη Δημοτική Αγορά). Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν τη μεταφορά των συμπολιτών από τις 18.15 το απόγευμα. Τα ίδια λεωφορεία μετά το πέρας του Χριστουγεννιάτικου Δείπνου, θα μεταφέρουν τους συμπολίτες πίσω στην πόλη.

Επιπλέον, το πρωινό της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη που απαρτίζονταν από τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Βάλλα, Δημήτρη Κυριακίδη, Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν, Αντώνη Τσιάρα, Παναγιώτη Τριάδη παρακολούθησε από κοντά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης σε συνεργασία με το 1ο Λύκειο Ξάνθης και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά την υπέροχη αυτή προσπάθεια.

Λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη πήραν την πρωτοβουλία να αγοράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες έτσι ώστε να “μικρύνουν” όσο μπορούν τις υπάρχουσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι και συμπολίτες μας.

Μ’ αυτόν τον όμορφο τρόπο θέλησαν να διαθέσουν το ποσό που συγκεντρώθηκε από δικά τους μικρά παραπτώματα (βάσει εσωτερικού κανονισμού) κατά τη διάρκεια της σαιζόν.

Τέλος, το μεσημέρι και πριν την προπόνηση, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών που απαρτίζονταν από τους Κώστα Φλίσκα, Δήμο Μπαξεβανίδη, Δημήτρη Γούτα, Αντώνη Ράνο, Σερζ Ντιέ, Εστεμπάν Σολάρι, Κάρλος Κάλβο, Δημήτρη Κυριακίδη, Σάκη Γκαραβέλη, Στέλιο Νάκα, Μιχάλη Ζαρόπουλο ψώνισε αγαθά πρώτης ανάγκης από την τοπική αγορά που με τη συνεργασία του Ενοριακού Συλλόγου Πηγαδίων “Χατζηγυριώτες” και το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της Ενορίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτές τις πρωτοβουλίες, που με μεγάλη χαρά το ThrakiSportS τις στηρίζει και τις προβάλει….