Χώρισε ο πρώην της Πηγής Δεβετζή

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη οι περισσότεροι στην Θράκη τον έμαθαν πριν τρία χρόνια, ως το τότε αμόρε της Πηγής Δεβετζή. Η σχέση αυτή με την ολυμπιονίκη δεν στέριωσε όπως είναι γνωστό, ο καθένας τράβηξε χωριστούς δρόμους.

 

Αυτός που επέλεξε ο Αποστολάκης ήταν η αμέσως επόμενη σχέση του, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Αμέλια Αναστασάκη, να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και στο… μαιευτήριο, αφού απέκτησαν μια κορούλα.

Ωστόσο αν και ο ίδιος ο Αποστολάκης πριν πριν απο δυο μήνες δήλωνε τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του Αμέλια Αναστασάκη με  την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται στο μπλόγκ του ο γνωστός αλεξανδρουπολίτης δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Ο ηθοποιός προσπαθεί να διατηρεί καλές σχέσεις  με την Αμέλια καθώς πάνω απ όλα και οι δυο βάζουν το παιδί τους! Τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα ήταν πολλά και προσπαθούσαν να τα λύσουν! Άν και θέλησαν να προσπαθήσουν, τελικά φαίνεται να μην τα κατάφεραν… Ο χρόνος θα δείξει…