Με Ηρακλή για το Κύπελλο το ποδαρικό της Ορεστιάδας στο 2014

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με τον Ηρακλή κληρώθηκε η Ορεστιάδα για την τρίτη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Στην κλήρωση συμμετείχαν μόνο ομάδες της Α2 Κατηγορίας καθώς και όσες είχαν προκριθεί από τις προηγούμενες φάσεις, στην οποία συμμετείχαν ομάδες του τοπικού της Β’ Εθνικής.

Η Ορεστιάδα ήταν η μόνη ομάδα από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και βάσει κανονισμών κλήρωσης, θα είχε αντίπαλο μία εκ των ΜΕΝΤ, Ηρακλή και Επίκουρου Πολίχνης που βάσει γεωγραφικών κριτηρίων ήταν πιο κοντά.

Σε περίπτωση που ετύγχανε με τον Επίκουρο, θα αγωνιζόταν εκτός έδρας, καθώς οι αγώνες είναι μονοί και γίνονται στις έδρες των ομάδων των κατώτερων κατηγοριών. Ωστόσο κληρώθηκε τελικά ο Ηρακλής και ακολούθησε κλήρωση για την έδρα, όπου ο ΑΟΟ στάθηκε τυχερός και κληρώθηκε να παίξει εντός έδρας.

Οι αγώνες αυτές της φάσης θα γίνουν στις 4 Ιανουαρίου με δυνατότητα να οριστεί μία ημέρα μετά. Μετά και από αυτήν την φάση θα ακολουθήσει άλλη μία αγωνιστική με την κλήρωση στις 7 ή 8 Ιανουαρίου και στην συνέχεια θα μπουν και οι ομάδες της Volley League.