Eξετάσεις νέων διαιτητών και ενημέρωση Μπριάκου-Καλύβα στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εξετάσεις των νέων διαιτητών της ΕΠΣ Έβρου και ομιλία-ενημέρωση από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Θανάση Μπριάκο και τον καθηγητή και μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή το απόγευμα (20/12) στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Grand Hotel Egnatia” της Αλεξανδρούπολης.

Στις 15:00 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις των νέων διαιτητών της ΕΠΣ Έβρου και μετά τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί  η ομιλία-ενημέρωση των κ. Μπριάκου και Καλύβα στους διαιτητές και τους παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής.

Στην ΕΠΣ Έβρου ευελπιστούν να υπάρχει μεγάλη προσέλευση στην αυριανή εκδήλωση, δεδομένου ότι έχουν ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες τα σωματεία του νομού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Τρίτη (17/12) πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση με εξετάσεις υποψήφιων διαιτητών της ΕΠΣ Μεσσηνίας και μάθημα από τον κ. Μπριάκο στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Μετά το τέλος των εξετάσεων, οι κ. Λώλης αλλά και ο κ. Μπριάκος μίλησαν για αρκετή ώρα στους Μεσσηνίους διαιτητές (και στους υποψήφιους και στους εν ενέργεια) και τους τόνισαν διάφορα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν. O Β. Λώλης για την προπόνηση που πρέπει να κάνουν για να έχουν καλή φυσική κατάσταση και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ για την πιστή τήρηση των κανονισμών.