Σύμπτωση ή κανόνας; Δεν χάνει ποτέ ο Πανθρακικός όταν σκοράρει ο Κάσες!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το πέμπτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Κάσες στον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής κι άνοιξε τον δρόμο στον Πανθρακικό για να νικήσει και να φτάσει τους 21 βαθμούς.

Ο 27χρονος Ισπανός μέσος είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής -μαζί με τον Ιγκόρ- της ομάδας της Κομοτηνής, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που σκοράρει το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου δεν φεύγει από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν ο Κάσες είχε σκοράρει στη Λιβαδειά με τους δύο αντιπάλους να έρχονται ισόπαλοι 2-2.

Το δεύτερο τέρμα του Ίβηρα άσου ήρθε την έκτη αγωνιστική όταν οι Θρακιώτες προηγήθηκαν στα Χανιά επί του Πλατανιά, αλλά τελικά το ματς έληξε 1-1.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Άρη την 13η αγωνιστική καθώς ο Ισπανός έστησε το δικό του πάρτι σημειώνοντας δύο γκολ στο «Κλεάνθης» Βικελίδης, αλλά η ομάδα του Μάντζιου δεν πήρε το διπλό, καθώς οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ισοφαρήσουν τα τέρματά του.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα τρία ματς ο Πανθρακικός σε όλα προηγήθηκε και σε όλα ισοφαρίστηκε στο τέλος, οπότε δεν λές ότι έφευγε και πανηγυρίζοντας από το γήπεδο. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έφευγε και χαμένος.

Το πέμπτο γκολ του τη φετινή σεζόν έμελλε να είναι το πρώτο εντός έδρας στην Κομοτηνή κι αυτό που θα χάριζε την πρώτη νίκη στον Πανθρακικό σε παιχνίδι που εκείνος σκοράρει.

Στον αγώνα με την Καλλονή ο Κάσες με υπέροχο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την τελική επικράτηση της ομάδας του με 2-0.

Κατά συνέπεια, είτε πρόκειται για σύμπτωση είτε για κανόνα, ένα είναι το δεδομένο: αν ξαναδείτε τον Κάσες να σκοράρει, σπεύσατε να παίξετε τον αγώνα στο στοίχημα. Ο Πανθρακικός με σκόρερ τον Κάσες δεν χάνει ποτέ…