Οι επίλεκτοι κολυμβητές της Προεθνικής Ομάδας από όλη την Θράκη στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το πρωί της περασμένης Κυριακής (15/12)διεξήχθη η 2η Προπονητική Συνάντηση των επίλεκτων κολυμβητών της Περιφέρειάς Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού Προπονητή Βαγγέλη Βούλτσου και με την βοήθεια και συμβολή των προπονητών όλων των ομάδων της περιοχής, στο Νέο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, μετά την προπόνηση των ομάδων πραγματοποιήθηκε βιντεοσκόπηση και παρακολούθηση της τεχνικής όλων των επίλεκτων αθλητών μέσα και έξω από το νερό. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος 40 επίλεκτοι κολυμβητές και κολυμβήτριες αγωνιστικών ηλικιών (13 ετών και άνω) των εξής πέντε ομάδων που ανήκουν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

1) Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας

2) Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Καβάλας

3) Ναυταθλητική Ένωσης Ροδόπης

4) Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης

5) Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

To πρόγραμμα είχε ως εξής:

10:00 – 12:00: Διεξαγωγή κοινής προπόνησης όλων των επίλεκτων αθλητών με το πρόγραμμα και τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Βαγγέλη Βούλτσου, και με την βοήθεια και συμβολή των προπονητών όλων των ομάδων.

12:00 – 13:00: Βιντεοσκόπηση και παρακολούθηση της τεχνικής όλων των επίλεκτων αθλητών μέσα και έξω από το νερό.

Ο κορυφαίος αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής Αργύρης Τυλιγαδάς σχολίασε: “Είχαμε προπονητική συνάντηση όλων των επίλεκτων αθλητών της προεθνικής ομάδας, κάναμε μια κοινή δίωρη προπόνηση όλοι μαζί που σκοπό είχε να δεχτούμε ένα διαφορετικό προπονητικό ερέθισμα και να υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ευτυχώς το νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης ενδείκνυται σαν εγκατάσταση για τέτιου είδους προπονήσεις αλλά και αγώνες, καθώς σου φτιάχνει την διάθεση και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα. καλώ τον κόσμο να έρθει και να γραφτεί, το κολυμβητήριο παρέχειοτιδήποτε θελήσει ο καθένας στο απλό κοινό. Ο σκοπός είναι να προσελκύσει κόσμο, ώστε να μπορέσει να είναι αυτόνομο και να μπορέσει να διατηρηθεί στην άριση κατάσταση που βρίσκεται σήμερα”.