A2 Ανδρών: Όσα στο ΓΕΑ-Ελπίς υπό το βλέμμα του ευρωπαίου Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η ΓΕΑ ηττήθηκε με 0-3 από την Ελπίδα σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Ανδρών. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά, κάνοντας πολλά λάθη, έτσι το 13-25 υπέρ των φιλοξενούμενων ήρθε φυσιολογικά. Η Ελπίδα ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο σετ, αφού προηγήθηκε με 5-8 και 8-16, στηριζόμενη στο πολύ καλό μπλοκ, όπως και στα σωστά τελειώματα των επιθέσεων.Η ΓΕΑ δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και έτσι το σετ τελείωσε 16-25.

Το τρίτο σετ φάνηκε, πως ήταν τυπική διαδικασία, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των Αλεξανδρουπολιτών, έφεραν το σκορ στο 2-10 και 6-16. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Ελπίδα να κατακτά και το τρίτο σετ με 9-25. 

Αξίζει να επισημανθεί πως στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση βρέθηκαν πολλοί εκ των πρωταγωνιστών, της χθεσινής μεγάλης πρόκρισης του Εθνικού στους 16 του Challenge Cup, από παίκτες και τεχνικό επιτελείο μέχρι μέλη της διοίκησης.

ΓΕΑ: Αμαριανάκης, Σταματίου, Γατέλας, Κωνσταντινίδης, Χριστόφας, Αρχοντούδης, Δημητρούδης (λ) / Πετρούδης, Δαλδαβερένης, Αλεξάκης, Κώτας, Τασάκος

ΕΛΠΙΣ: Γαβριήλ, Καρασαρλίδης, Βουλγαρίδης, Νικολακάκης, Κοντογιάννης, Πρώγιος, Αλμαλής (λ) / Μπατσάρας, Ταλαμπίρης, Κοεμτζής, Αδαμίδης