Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΟΦΗ για την διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των Κρητικών από την διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με την διοίκηση του ΟΦΗ μάλιστα να βγάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας βασιζόμενοι σε ρεπορτάζ μεγάλων σαϊτ  για να εκφράσει τα παράπονα της για την διαιτησία του ρέφερι από την Ηλεία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει θερμά την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σημερινή τους νίκη στην Ξάνθη. Για το γεγονός όμως ότι δεν αυξήθηκε διόλου η βαθμολογική μας συγκομιδή, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Διαβάζοντας ίσως τα ρεπορτάζ του αγώνα από ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, θα κατανοήσουμε όλοι τον λόγο.

SENTRAGOAL: Ο ρέφερι από την Ηλεία δεν έδωσε πέναλτι – μαρς υπέρ των κρητικών στο 81′ σε χέρι του Ντιέ έπειτα από φάουλ του Μιλιάζες ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ακύρωσε γκολ του Παπάζογλου με κεφαλιά για επιθετικό φάουλ που δεν έγινε ποτέ από τον επιθετικό του ΟΦΗ! Ο ρέφερι από τον Πύργο καταλόγισε το φάουλ πριν η μπάλα πάει στον παίκτη των φιλοξενούμενων και αλλοίωσε το αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 2-2.

SDAY: Γιατί ο ΟΦΗ αποδείχθηκε παλικάρι. Μείωσε με τον Κουτσιανικούλη. Ζήτησε (κι έπρεπε να πάρει) πέναλτι σε χέρι του Ντιέ. Κι έστω και χωρίς προπονητή και τον Κουτσιανικούλη (που αποβλήθηκαν), πίεσε αφόρητα. Τόσο πολύ, όσο διαμαρτυρήθηκε στη λήξη, όταν ο διαιτητής ανακάλυψε φάουλ σε γκολ του Παπάζογλου που θα του δινε δίκαια τον πόντο.

SPORTFM: Το «όπλο» Κάλβο πυροβόλησε τον ΟΦΗ, αλλά πάνω που αυτός πήγαινε να… αναστηθεί, ο διαιτητής «σκότωσε» τις ελπίδες του (2-1)!. Για να γίνει ωστόσο αυτό χρειάστηκε να βάλει το χέρι του ο Λαμπρόπουλος, που όχι μόνο αγνόησε εκείνο του Ντιέ (με το οποίο οι Κρητικοί θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν) αλλά απέβαλε τους Σα Πίντο και Κουτσιανικούλη και δε μέτρησε κανονικό γκολ του Παπάζογλου στην τελευταία φάση του αγώνα.

ONSPORTS: «Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Παπάζογλου στο 90+6’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Λαμπρόπουλος «είδε» φάουλ και ακύρωσε το γκολ».

GAZZETA: «Ο Λαμπρόπουλος έχασε τον έλεγχο, απέβαλε τους Σα Πίντο και Κουτσιανικούλη, ενώ ελέγχεται τόσο για την τελευταία φάση, όταν ακύρωσε το γκολ του Παπάζογλου, όσο και για ενδεχόμενο πέναλτι του Ντιέ λίγα λεπτά νωρίτερα.

CONTRA: Ρυθμός, ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν συνέθεταν την εικόνα του ευχάριστου αγώνα στο Πηγάδια, η οποία… καταστράφηκε στο τελευταίο 10λεπτο με ευθύνη και του διαιτητή Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο. Δικαίως έχει παράπονα ο καλύτερος ΟΦΗ.

NOVASPORTS: Τα χειρότερα ήρθαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παπάζογλου σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο Λαμπρόπουλος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ που δεν φάνηκε να υπάρχει

METROSPORT: H Ξάνθη πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1σε έναν αγώνα που ίσως είναι ο καλύτερος της αγωνιστικής. Δυστυχώς ωστόσο, τις εντυπώσεις απ το εκπληκτικό Ξάνθη-ΟΦΗ τις έκλεψε ο διαιτητής!

Υ.Γ. Εμείς έχουμε να πούμε μόνο τρία πράγματα.
1. Μπράβο ξανά στην ομάδα μας
2. Ο ΟΦΗ θα ξαναγίνει μεγάλος όσα εμπόδια και αν του βάλουν.
3. Περιμένουμε την παραδειγματική του τιμωρία, έστω και τέσσερα χρόνια μετά…

Τα… υπόλοιπα τα είπαν οι… άλλοι.