Σχολιαστής ο Μπάεφ στο Εθνικός – Ολυμπιακός!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά σε ρόλο σχολιαστή! Ο λόγος για τον Θεόδωρο Μπάεφ, ο οποίος είναι καλεσμένος της Nova στη μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του πρωτοπόρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ολυμπιακού για την 11η αγωνιστική της Volley League που θα μεταδοθεί απ΄ευθείας το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17.00 από το Novasports 3!

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία σε επίσημο αγώνα βόλεϊ (βασικός στην Εθνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σμύρνης το 2009) κάνει την επανεμφάνιση του ως σχολιαστής!

Ο γεννημένος στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας Μπάεφ ήρθε στην Ελλάδα το 1994 για λογαριασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και το 1998 μετακόμισε στην άλλη παραδοσιακή δύναμη του Έβρου, την Ορεστιάδα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στον Ηρακλή, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2001, τον ΠΑΟ και στην Αλ Αχλί. Έχει πάνω από 100 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας και το 1995 όντας μάλιστα παίκτης του Εθνικού αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

 

Στη φωτογραφία, o πρόεδρος του ομίλου Forthnet, στον οποίο ανήκει η Nova, Πάνος Παπαδόπουλος με τον Θεόδωρο Μπάεφ στις βραβεύσεις των βραβείων Forthnet το 2013.