Το τρίτο ημίχρονο του ροντέο της Ριζούπολης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το κακό διάστημα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αυτό που έφερε την ήττα του Πανθρακικού από τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής, Ακη Μάντζιο.

 

«Ξέραμε ότι θα έρθουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα στηριζόταν στη δύναμη, στο πάθος και σε ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού με σέντρες. Ημασταν προετοιμασμένοι και τακτικά. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα μου. Μπορούσαμε να βάλουμε και ένα και δυο γκολ και από το πουθενά ήρθε ένα πέναλτι», επεσήμανε για το πρώτο ημίχρονο.

Και συνέχισε: «Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου δεν μπήκαμε καλά και μια αδράνεια έδωσε τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Αντιδράσαμε αργά, κάναμε τα δυο γκολ και σώσαμε λίγο την εικόνα της ήττας. Μας ικανοποιεί η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Την Τετάρτη έχουμε δύσκολο ματς με την Καλλονή».

 

Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρία στόπερ, είπε: «Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου τα λέει όλα. Δεν κινδυνέψαμε, το έχουμε ξαναπαίξει, είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει ανάλογα με την εικόνα του αντιπάλου». Για το αν η ομάδα του ήταν «φλύαρη» σχολίασε: «Ίσως κάποιες τελικές δεν βγήκαν. Το παιχνίδι χάθηκε από εμάς».

 

Από την πλευρά τους, οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εξέλιξη του αγώνα. Θεωρούσαν ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει, παραλίγο να υποστούν μεγάλη συντριβή αλλά τελικά τους μένει η πίκρα που δεν πήραν αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Χασομέρης, που μπήκε αλλαγή και σκόραρε, κοίταξε το μέλλον και ζήτησε να προσέξει ο Πανθρακικός για να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη που τον έφεραν πίσω στο σκορ 3-0, ενώ τόνισε με έμφαση πως «κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν αν υπήρχαν ακόμα πέντε λεπτά στο ματς».

«Μας στοίχισε το ότι μπήκαμε χαλαροί» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Η ομάδα της Κομοτηνής ήδη επέστρεψε στην βάση της και χωρίς διάλειμμα ήδη προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα, το απόγευμα της Τετάρτης, με την Καλλονή στο ΔΑΚ.