Η μυστική συμφωνία Ντέμη – Κατσουράνη για την επιστροφή τους στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Η υπόθεση δείχνει πλέον πως έχει δρομολογηθεί. Εάν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο και δεν τινάξει την… μπάνκα στον αέρα ο Ιβάν Σαββίδης, η κοινή επιθυμία που υπάρχει σε ΑΕΚ και Κώστα Κατσουράνη για να συναντηθούν ξανά θα γίνει πραγματικότητα, ενεργοποιώντας μια παλιά συμφωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

 

Μια υπόθεση που έμοιαζε να έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια και μάλιστα περιλαμβάνοντας όλες τις προεκτάσεις. Από τα οικονομικά και τον χρόνο συνεργασίας (που είναι και εύλογο) μέχρι ακόμα και τη θέση που θα αγωνίζεται ο διεθνής άσος όταν θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Βλέπετε, υπήρχε μια μυστική συμφωνία ανάμεσα στον Νικολαΐδη και στον Κατσουράνη που χρονολογείται από το καλοκαίρι του 2008 και θα ενεργοποιούνταν την επόμενη σεζόν, όταν θα έμενε ελεύθερος από την Μπενφίκα! Μια συμφωνία που έμεινε ανενεργή, από τη στιγμή που εκείνο το καλοκαίρι ο Νικολαιδης τα έσπασε με τους μετόχους και έφυγε από την προεδρία της ΠΑΕ.

Το εντυπωσιακό εκείνης της κουβέντας που αποκαλύπτεται σήμερα (έγραψε σχετικά η εφημερίδα Goal) είναι πως στις συζητήσεις των δύο φίλων (και πρώην συμπαικτών) είχε υπάρξει συμφωνία και για τον ρόλο που θα είχε ο Κατσούρ στην ΑΕΚ.

 

 

Η κοινή εκτίμηση που είχαν αμφότεροι από τότε ήταν πως ο Κατσουράνης έπρεπε πλέον να μεταφερθεί μόνιμα στο κέντρο της άμυνας. Είχαν λύσει δηλαδή μεταξύ τους ένα θέμα που μέχρι πρότινος είχε την έκταση του… Μεσανατολικού.

Και όπως φαίνεται, για το προσεχές καλοκαίρι και την επιστροφή του Κατσουράνη αυτός θα είναι ο βασικός ρόλος που θα έχει στη λειτουργία της ομάδας, εφόσον πρώτα ανέβει στην Football League. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν, ότι ίσως δούμε και τον Ντέμη ξανά σε πιο ενεργό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας…