Β Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Προσοτσάνη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στον Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής» στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Β΄ Εθνικής, μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης και του Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής, με τελικό νικητή την ομάδα της Κομοτηνής με τέρμα στα πέντε τελευταία δευτερόλεπτα, που την καθιστά από απόλυτο αουτσάιντερ την έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα της Προσοτσάνης παρατάχθηκε με βασικές απουσίες, κυριότερη αυτή του νεαρού τερματοφύλακα Λευτέρη Παπάζογλου, παρόλα αυτά όμως κατάφερε να είναι στο παιχνίδι μέχρι το 25ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Η χρησιμοποίηση από την πλευρά του τεχνικού της Προσοτσάνης των νεαρότερων αθλητών του έδωσε το δικαίωμα στο Δημοκρίτειο να αποσπαστεί στα τέρματα και το ημίχρονο να κλείσει 9-16.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε η αντεπίθεση των γηπεδούχων που κατάφεραν με την καλή άμυνα και τους γρήγορους αιφνιδιασμούς να ξαναμπούν στο παιχνίδι, να καλύψουν την διαφορά των εφτά τερμάτων του ημιχρόνου και μάλιστα στο 57΄να προηγηθούν με τρία τέρματα. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν συναρπαστικά με την ομάδα της Κομοτηνής να κερδίζει στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης.

Τα δεκάλεπτα: 6-6, 8-8, 9-16 (ημίχρονο), 15-20, 24-25, 31-32 (τελικό αποτέλεσμα).

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Δρανόβαλης, Φωτακίδης 8, Παράσχος 6, Κινατζίδης, Ζαχαρόπουλος, Κιουρκτσής, Καλαϊτσίδης, Τσεπενέκης, Κοτζαπαναγιώτης, Θωμαϊδης, Τσιρτσιμάλης 2, Σαμπατζής 2, Ντερμεντζίεφ 1, Ιωαννίδης, Βουρτσάκης, Ζιώγας.

Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Καραπάντζος, Λάκκας, Λιόντος 5, Δούγιας 6, Γκουντουλάς 7, Γιαννούλας, Μπραουδάκης 4, Σάκκος, Παπαφώτης 3, Shabar 2, Σιώπης, Παπαιωάννου 4, Τσοβαράς, Βαζακίδης 1.