Πήγαν στην Δράμα να παίξουν οι Κύκλωπες αλλά δεν κατέβηκαν οι αντίπαλοι! Δυσφορία για την ΟΧΕ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων πήρε τη νίκη στα χαρτιά, αφού μετά την αδυναμία του Πανσερραϊκού να έρθει στην Αλεξανδρούπολη την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν η σειρά των Ελπίδων Δράμας να μην αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Δράμα για την 7η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.

Στις τάξεις της ομάδας της Αλεξανδρούπολης υπάρχει όμως έντονη δυσαρέσκεια από τη στάση της Ομοσπονδίας, η οποία την υποχρέωσε να μεταβεί στη Δράμα και να επιβαρυνθεί με τα έξοδα μετακίνησης, παρότι γνώριζε από τη Δευτέρα ότι οι Ελπίδες Δράμας δεν θα κατέβαιναν να αγωνιστούν στο σημερινό ματς!

Το διοικητικό συμβούλιο των Κυκλώπων εξέφρασε στο ThrakiSportS τη δυσφορία του από τους χειρισμούς της ΟΧΕ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Σήμερα είδαμε για άλλη μια φορά την αδιαφορία της Ομοσπονδίας για τους συλλόγους. Από τη Δευτέρα ξέραμε ότι οι Ελπίδες Δράμας δεν θα έρχονταν στο παιχνίδι της Κυριακής. Πήραμε τηλέφωνο τρεις φορές την Ομοσπονδία και τους είπαμε να δούμε τι θα κάνουμε ώστε να μην πάμε στη Δράμα χωρίς λόγο, αλλά η απάντησή της ήταν ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα! Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν κάνει. Όλα γίνονται από τις ομάδες (τα Δ.Σ.), ενώ η Ομοσπονδία έχει διακοσμητικό ρόλο. Μετά από όλα τα τηλεφώνα και τις φωνές μας φτάσαμε στο να μεταβεί η ομάδα στη Δράμα, να πληρώσουμε όλα τα έξοδα μετακίνησης και η ομάδα της Δράμας να μην έρθει στο γήπεδο (λεφτά για μετακίνηση που δεν θα πάρουμε από πουθενά πίσω). Μπράβο για άλλη μια φορά στην Ομοσπονδία που μας προστάτεψε και μας βοήθησε στο να μην κάνουμε περιττά έξοδα!”.

Τα παράπονα των Κυκλώπων αναμένεται εντός των ημερών να πάρουν και επίσημη μορφή με επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ομοσπονδία. Διαμαρτυρίες υπάρχουν στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και από τη στάση του συλλόγου της Δράμας, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο των Ελπίδων, εκείνος απάντησε ότι δε γνώριζε αν θα κατέβαιναν οι αθλήτριες του να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι και πως αυτό θα το ήξερε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα!

Ο επόμενος αγώνας για τους Κύκλωπες είναι προγραμματισμένος για τις 12 Ιανουαρίου με τη Νίκη Ξάνθης στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.