Μεταγραφή βόμβα! Ο Αγγελόπουλος έκλεισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την πρώτη του μεταγραφή στην χειμερινή περίοδο φέρεται να πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος για το Νίκο Αγγελόπουλο, που ήταν μεταξύ των θεατών που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Εθνικό.

Ο πατρινός πασαδόρος που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, έδωσε τα χέρια με τους θρακιώτες, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του volleynews. Από μέρα σε μέρα μετακομίζει στην Αλεξανδρούπολη όπου θα δώσει ανάσες στον αρχηγό Άκη Σιδηρόπουλο, ο οποίος ήδη έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιδηρόπουλος έχει δηλώσει πως η φετινή είναι η τελευταία του σεζόν, καθώς πλέον πατάει στα 40. Φυσικά υπάρχει και ο νεαρός Σταύρος Κασαμπαλής, αλλά στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Εθνικός (πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πρωταγωνιστής στο Challenge Cup) θα χρειαστούν χέρια.

Δεδομένου ότι ο Σάκης Μουστακίδης είναι ίσως ο κορυφαίος πασαδόρος που ανέδειξε ποτέ η χώρα, γίνεται αντιληπτό ότι ξέρει καλύτερα για να προχωράει σε τέτοια κίνηση με την απόκτηση του Αγγελόπουλου, από τον οποίο, εφόσον καθοδηγηθεί σωστά, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.

Η κίνηση αυτή δείχνει επιπλέον ότι πράγματι ο στόχος του Εθνικού έχει αλλάξει και πλέον οι άνθρωποί του σκέφτονται σοβαρά την κατάκτηση ακόμα και του τίτλου. Μάλιστα, δεν αποκλείονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις για ενίσχυση της ομάδας…