A2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα Ορεστιάδα – Λήμνος

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νίκο Αντωνιάδη να δοκιμάσει συστήματα και παίκτες, η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους και να κερδίσει με 3-1 σετ την Λήμνο, αν και ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αίσθηση προκάλεσαν οι 17 άσσοι που πέτυχε η ομάδα του Έβρου μπροστά στους λίφους φιλάθλους της, που πήγαν στο “Νίκος Σαμαράς” να τιμήσουν με την παρουσία τους τον σύλλογο που ίδρυσε ο αετός στο ακριτικό νησί.

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Λήμνου κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 22-25 έχοντας καλή απόδοση και χτυπώντας πάνω στις αρκετές αλλαγές του Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος ξεκίνησε με Κεμανετζή, Βλασακίδης εκτός.

Από το δεύτερο σετ κιόλας ξεκίνησε η αντεπίθεση της Ορεστιάδας. Τα 25-15, 25-13 και 25-11 που ολοκλήρωσαν τον αγώνα και σχημάτισαν το τελικό 3-1 αποδεικνύουν ότι δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική για τον αγώνα.

Τα σετ: 22-25, 25-15, 25-13, 25-11

A.O. OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Διαμαντίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Προδρομίδης, Κωνσταντινίδης (λ) / Κεμανετζής, Βλασακίδης, Πεντίδης, Κωφίδης, Νένογλου.

ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB: Ναλμπάντης Κ., Μούρτζιος, Μαμαλίγκας, Βανδώρος, Αλεξάκης Αλ., Ναλμπάντης Α, Φωτιάδης (λ) / Ντούρντουρος, Παρασχάκης.