Πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για τους Κ20 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με χρυσό σκόρερ τον Φασουλη, χρυσή αλλαγή μάλιστα, ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 μέσα στο Δημορικό Γήπεδο της Σταμάτας στην Αθήνα τον Απόλλωνα Αθηνών και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υποδομής νέων της Super League.

 

Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη αγωνίστηκαν με πάθος αλλά και πολύ έξυπνα, κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και πέτυχαν το χρυσό τέρμα στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, εννιά λεπτά προς το τέλος.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Κ20 του Πανθρακικού, που μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είχαν μόλις δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και πλέον έφτασαν τους πέντε βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξι παίκτες του Πανθρακικού παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βεζύρης, Ξανθόπουλος, Ντοβλετάκης, Μεταλλινος, Σιγάλας, Καλλέργης, Μπέντας, Φουκαράς (85′ Μάντζιος), Ντάφλας, Μιχαλάρης (46′ Παπαευθυμίου), Ζαχαρίου (46′ Ντούνης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μητρούσης, Λειβαδιώτης, Ζούλης, Αδράβος – Ρίζος, Καθάριος (73′ Φασουλης), Γκουτζίδης, γεωργιάδης (70′ Καγιαογλου), Κοσκολος, Λιτσκας.