Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Νίκη Αλεξανδρούπολης – Ανατόλια

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη δεν κατάφερε να πετύχει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη της εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Ανατόλια. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε 0-3, ένα αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τη Νίκη να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και να προηγείται με 4-0. Η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική με το Ανατόλια να ανατρέπει την κατάσταση με  7-14 και 8-17, εκμεταλλευόμενο τα πολλά αβίαστα λάθη των κοριτσιών της Νίκης. Το σετ ολοκληρώθηκε τελικά 13-25 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί άνετα.

Η Νίκη πάλι άρχισε καλά και στο δεύτερο σετ, αφού βρέθηκε μπροστά με 5-3. Έπειτα οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και πέρασαν μπροστά με 7-11, οι γηπεδούχες δείχνοντας όμως θέληση και αποφασιστικότητα σε εκείνο το σημείο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 15-15. Όμως το σετ τελικά κατέληξε στο Ανατόλια με 19-25, καθώς έγιναν πολλά λάθη σε υποδοχή και τελειώματα επιθέσεων από τις γηπεδούχες.

Το τρίτο σετ αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, κι αυτό διότι οι φιλοξενούμενες από την αρχή πήραν διαφορά στο σκορ 2-8 και 10-17, με το σετ να τελειώνει 11-25 και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Αντίθετα η κατάσταση για τη Νίκη όλο και δυσκολεύει, αφού όχι μόνο δεν παίρνει βαθμούς και νίκες, αλλά δε δείχνει ικανή να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.

Έτσι όσο περνούν οι αγώνες, αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση, η παραμονή στην Α2 θα αρχίσει να φαίνεται μια διαδικασία ανέφικτη. Βέβαια υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα, για να αλλάξει η κατάσταση, αν διορθωθούν φυσικά τα λάθη από τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καράμπαλη, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Σιρδάρη, Βαρελά, Λυμπεροπούλου (λ) / Βενέτη, Δεδούση, Γίτση, Καλογεροπούλου, Χαρισιάδου

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τζιουμάκας): Χαλιαμπάλια, Τσολούλου, Νικολαΐδου, Καλούδη, Καλτουρμίδου, Τσιουκάρη, Ρείζογλου (λ) / Χοτοκουρίδου, Παππά, Μπούρα, Κανταρτζή,  Ζαμπουρλή