Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ανατόλια – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την ήττα γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο παιχνίδι – μισή σεζόν, σύμφωνα με τον Νεοκλή Λεμονίδη, με αποτέλεσμα να ξεθωριάζει το όποιο όνειρο για άνοδο στην Β’ Εθνικής. Το Ανατόλια ήταν σαφώς καλύτερο, στις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε δέχτηκε το σπρώξιμο και από την διαιτησία και έτσι παρέμεινε η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, απόλυτο φαβορί πλέον για την πρώτη θέση μετά και την επικράτηση με 79-65, μια διαφορά που δίνει και πλεονέκτημα στην ομάδα του Κολεγίου σε περίπτωση ισοβαθμιών.

 

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα του ΓΑΣ – και αυτή στην Θεσσαλονίκη. Είχε τους κορυφαίους του παίκτες σε κακή μέρα, με εξαίρεση τον Βελή, που τελείωσε πάλι το παιχνίδι με 18 πόντους αλλά δεν αρκούσε για να ανατρέψει την κατάσταση. Με εξαίρεση το ξεκίνημα, που ο ΓΑΣ βρέθηκε μπροστά με 2-8, ο ΓΑΣ δεν απείλησε το Ανατόλια. Οι γηπεδούχοι γρήγορα πέρασαν μπροστά, πριν το ημίχρονο πήραν διψήφια διαφορά πόντων και ουσιαστικά, με μικρά σκαμπανεβάσματα, την διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Παριανόπουλος, Ζάχαρης

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 41-29 (ημίχρονο), 57-49, 79-65 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Παυλέας 13 (2), Θώμος, Τζουβάρας 17 (2), Τριανταφυλλίδης 10 (1), Παναγιωτίδης 9(1), Μουτσιαράς 13 (1), Βεργίνης 4, Χαντζίδης 13.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σταματέλος 3 (1), Διαμαντίδης 7 (2), Μασλαρινός 5 (1), Λεχούδης 10, Ντίνας 5, Μπεκρής 11 (2), Μακρής, Βελή 18, Χαλίλ 6.