Με σύσταση Ιγκόρ, ο Βραζιλιάνος Μασάδο κοντά στον Πανθρακικό! Όλο το ρεπορτάζ…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με την συστατική επιστολή ανά χείρας του άλλοτε συμπαίκτη του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, αναμένεται Βραζιλιάνος στόπερ στην Κομοτηνή, προκειμένου να περάσει από τα τράιαλς του Πανθρακικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», η ομάδα της Θράκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον 29χρονο Φιλίπε Ζοσέ Μασάδο Νασιμέντο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ (και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) υπήρξε συμπαίκτης με τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα τη σεζόν 2006-07 στην ισπανική Ποντεβέδρα και το «βαρύ πυροβολικό» του Πανθρακικού, πρότεινε στους ανθρώπους της ομάδας την απόκτησή του. 

Ο Μασάδο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την Γκουαρατινγκουέτα στη Βραζιλία, έχοντας 8 συμμετοχές. Στο βιογραφικό του εκτός από την Ποντεβέδρα στην Ισπανία έχει να επιδείξει ευρωπαϊκή προϋπηρεσία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας τη διετία (2007-09) και στη Σαλερνιτάνα την περίοδο 2009-10. 

Τον τελευταίο χρόνο παραμένει χωρίς ομάδα και για αυτό προφανώς στον Πανθρακικό – παρά τις θετικές συστάσεις του Ιγκόρ – θα τον περάσουν από το «μικροσκόπιο» προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και αναλόγως θα πράξουν. 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/do337cB07tk?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]