Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου για όλο το weekend και οι 10 μεταδόσεις του ThrakiSportS

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο, δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και την διακοπή στην αγωνιστική δράση που αυτή θα επιβάλει και το ThrakiSportS θα είναι κοντά σε όλα τα μέτωπα που υπάρχει αθλητική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι τρεις μεγάλες ομάδες της Θράκης αγωνίζονται όλες εκτός έδρας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στο ενδιάμεσο των δύο ευρωπαϊκών του αγώνων με την Γκρόντνο και μια εβδομάδα πριν υποδεχτεί στο μεγάλο ντέρμπι τον Ολυμπιακό, ταξιδεύει στην Αθήνα, αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα την Κηφισιά και αμέσως μετά πετάει για Θεσσαλονίκη από όπου αναχωρεί την Κυριακή το πρωί για την Λευκορωσία.

Η Ξάνθη παίζει επίσης Σάββατο στην Κρήτη με τον Πλατανιά, ενώ Κυριακή ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Αντιστοίχως, συνεχίζονται και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα υποδομής της Super League, ωστόσο λόγω κυπέλλου Γ’ Εθνικής αξίζει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για Έβρο Σουφλίου και ΠΑΟ Κοσμίου.

Στο μπάσκετ ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Ανατόλια και τον ΓΑΣ Κομοτηνή, που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη. Κυριακή αγωνίζεται, επίσης στην Θεσσαλονίκη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και η Ασπίδα Ξάνθης, που παίζει ωστόσο εντός έδρας. Στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ υπάρχει ένα εξαναβολής παιχνίδι στην Ορεστιάδα αλλά και δράση σε Α2 και Γυναίκες.

Κανονικά συνεχίζεται η Α2 Εθνική Βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες, με Ορεστιάδα και Νίκη Αλεξανδρούπολης να αγωνίζονται το απόγευμα του Σαββάτου εντός έδρας και την ΓΕΑ να παίζει εκτός με τον Ηρακλή, όπως κανονικά διεξάγονται οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις και για τον Δ’ Όμιλο της Β’ Εθνικής Πετοσφαίρισης.

Συνεχίζονται επίσης τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και βόλεϊ της ΕΣΠΕΘΡ. Επίσης, συνεχίζονται τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης. Ωστόσο αν ξεχωρίζει κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο στην αθλητική δραστηριότητα στην ΑΜ-Θ είναι η διεξαγωγή δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων σε βαριά αθλήματα.

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στις Φέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών Γυναικών, που θα καλύψει με εκτενή τρόπο το ThrakiSportS, ενώ από Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα διεξάγεται στην Ελευθερούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών – Γυναικών. 

 
-) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
-) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ