Αναβάλλονται τρεις αγώνες στις Φέρες λόγω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών – Γυναικών, που όπως έγραψε από το πρωί το ThrakiSportS θα φιλοξενηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φερών, έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή τριών αγώνων βόλεϊ που είχαν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο.

 

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00 το μεσημέρι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Θύελλα Φερών και την ΑΕ Κομοτηνής για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Ούτε όμως την Κυριακή θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στην Θύελλα και τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, για το πρωτάθλημα κορασίδων και παγκορασίδων, που είχαν προγραμματιστεί για τις 14:00 το μεσημέρι και 16:00 το απόγευμα αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, “αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες Γυναικών, Κορασίδων & Παγκορασίδων στις Φέρες, επειδή το γήπεδα των Φερών, παραχωρήθηκε για τη διοργάνωση διήμερου πανελλήνιου τουρνουά τζούντο, σύμφωνα με έγγραφο του Α.ΠΟ.Κ. Δ. Αλεξ/πολης”. Από την ΕΣΠΕΘΡ θα οριστούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συγκεκριμένων τριών αναμετρήσεων.