Τα χιλιάσαμε!!! Χίλια ευχαριστώ από όλους εμάς σε όλους εσάς!! Τα καλύτερα έρχονται…

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Η 11η Δεκεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το ThrakiSportS. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα φτάσαμε (και πλέον έχουμε ξεπεράσει) τα χίλια like στο facebook. Στο γκρουπ του κορυφαίου αθλητικού μέσου ενημέρωσης της Θράκης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ενταχθεί πλέον τετραψήφιος αριθμός φίλων αναγνωστών. 

Ειλικρινά, ούτε που περιμέναμε τέτοια αποδοχή, όταν οκτώ μήνες πριν μια παρέα φίλων πάνω από όλα, δημιουργήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα, την στιγμή που άλλες που υπάρχουν χρόνια στον χώρο δεν έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Μια ιστοσελίδα πάνω από όλα ανεξάρτητη και αδέσμευτη, που δημιουργήθηκε από θρακιώτες δημοσιογράφους. Από ανθρώπους που αγαπάμε τα σπορ και την Θράκη μας και θελήσαμε με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσουμε ένα επίπεδο την αθλητική δημοσιογραφία της περιοχής, καλύπτοντας όλα τα μεγάλα αλλά και μικρά αθλητικά γεγονότα σε όλα τα σπορ, κοντά σε όλους τους αθλητές και όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ξεκινήσαμε με… Ελ Θράκικο, τον περασμένο Μάρτιο και από τότε βρεθήκαμε και καταγράψαμε με αποκλειστικά ρεπορτάζ, που πολλές φορές αναπαρήχθησαν από τα μεγαλύτερα αθλητικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης της χώρας, όσα διαδραματίστηκαν στα σπορ της Θράκης τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο δεν περιοριστήκαμε στην καταγραφή μόνο όσων συνέβαιναν στην Θράκη, αλλά και όσα συνέβαιναν εκτός Θράκης, ακόμα και εκτός χώρας, αλλά είχαν ενδιαφέρον για την Θράκη.

Μεταξύ άλλων, βρεθήκαμε στις μεγάλες ευρωπαϊκές καλοκαιρινές βραδιές της Ξάνθης, με πολλαπλές μάλιστα αποστολές τόσο στην Β. Ιρλανδία όσο και το Βέλγιο. Καταγράψαμε από κοντά τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Εθνικού, μάλιστα ήμασταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που ακολούθησε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην Πολωνία για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από τρεις δεκαετίες. Μεταδώσαμε ζωντανά όλους τους αγώνες μπαράζ της Ορεστιάδας. Τρυπώσαμε στα αποδυτήρια του ιστορικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, που σήμανε την σωτηρία της ομάδας της Κομοτηνής αλλά και τον υποβιβασμό του ιστορικού δικεφάλου. 

Βρεθήκαμε μέσα – έξω σε όλα τα ματς όλων των ομάδων της Θράκης, από τα ευρωπαϊκά μέχρι τα τοπικά. Αλλά δώσαμε το παρών και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας για να καταγράψουμε την προσπάθεια του κομοτηναίου άλτη Κώστα Μπανιώτη, αλλά και στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης για τον αγώνα του ξανθιώτη κολυμβητή Χρήστου Κατραντζή. Μέσα από τις σελίδες του ThrakiSportS είχατε και έχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, όλα τα σπορ, για οτιδήποτε αφορά τον αθλητισμό της Θράκης.

Και φυσικά, ήμασταν κοντά στις Εθνικές Ομάδες. Δώσαμε δυναμικό “παρών” στο μπαράζ του Ευρωβόλεϊ στην Ορεστιάδα, στέλνοντας μάλιστα κόσμο να γεμίσει την κερκίδα του “Νίκος Σαμαράς” και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της Εθνικής των 4 Εβριτών. Παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες στο Ευρωμπάσκετ. Βρεθήκαμε στον Βοσνία, την Λιθουανία και την Ρουμανία με την Εθνική Ποδοσφαίρου, καταγράφοντας την παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη, του Γιούρι Λοντίγκιν, των Θρακιωτών οπαδών και φιλάθλων. Οργανώσαμε μάλιστα (με μεγάλη επιτυχία) ολόκληρο ταξίδι στο Βουκουρέστι και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Όλα αυτά, πάνω από όλα όμως το γεγονός ότι υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα σπορ, για όλες τις ομάδες, από τις μεγάλες επαγγελματικές μέχρι τις ερασιτεχνικές του κάθε χωριού της Θράκης, ήταν τα μυστικά της επιτυχίας αυτού του site. Όλα αυτά αγαπήθηκαν και εκτιμήθηκαν από τον κόσμο, που καθιέρωσε αυτήν την ιστοσελίδα ως μια από τις πιο αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες. Δεν είναι μικρό πράγμα η μαζική συμμετοχή που παρατηρείται από τους αναγνώστες του ThrakiSportS στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους θρακιώτες της χρονιάς, αν και δεν έχουν καν συμπληρωθεί 48 ώρες από την στιγμή που σας καλέσαμε να μας βοηθήσετε να αναδείξουμε τους πρώτους των πρώτων για το 2013. 

Πάνω από χίλια like λοιπόν και επίσης, πάνω από χίλιοι φίλοι στο facebook και το κυριότερο, χωρίς να μιλάμε στο συντριπτικό ποσοστό για τα ίδια άτομα. Δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε. Όχι μία αλλά χίλιες φορές, όσα τα like που ήδη μας κάνατε. Και να σας υποσχεθούμε ότι όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ…