Ο Β. Κουτσοκέρας σχολιάζει το σερί του Ολυμπιακού που έφτασε τις 21 νίκες

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Ολυμπιακός μοιάζει ασταμάτητος σε Α1 και Ευρωλίγκα όντας αήττητος στις 21 αναμετρήσεις που έχει δώσει, μετά και τη νέα νίκη του με 78-73 έπειτα από νέα επική ανατροπή επί της Σιένα.

 

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Κομοτηνή, μίλησε (πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού) στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το σερί νικών του Ολυμπιακού αλλά και για τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στο ρόστερ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός: “Δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αυτά τα στοιχεία είναι περισσότερο για τα Μέσα Ενημέρωσης. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι να μπορούμε να παίζουμε καλά, να υπάρχουν αγωνιστικές ισορροπίες και παράλληλα να ξεκουράζονται οι παίκτες ώστε να είναι πάντα φρέσκοι”.

Για τις διαφορές του φετινού από τον περσινό Ολυμπιακό: “Το καλοκαίρι έγινε ένα φρεσκάρισμα και ήρθαν στην ομάδα κάποια παιδιά με μεγάλη διάθεση και ζήλο για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς δεν είχαν αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αυτές οι αλλαγές μας έδωσαν μία καλύτερη και πιο ομαδική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια το κλίμα είναι πολύ καλό και τα παιδιά πριν απ’ όλα τ’ άλλα είναι μία εξαιρετική παρέα”.