Κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης από την ακαδημία της Ασπίδας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Για ακόμη μια χρονιά η διοίκηση της Ασπίδας σε συνεργασία με όσους αποτελούν το κομμάτι του μπασκετικού της τμήματος προχωρά σε μια πολύ ευχάριστη κίνηση, συλλέγοντας τρόφιμα και ρούχα για να προσφέρουν σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με τον χορηγό της ομάδας, ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση που έγινε γνωστή από την Ακαδημία της Ασπίδας γίνονται γνωστές και άλλες δράσεις του συλλόγου, όπως τα ημερολόγια αλλά και η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς,
Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε πάνω σε θέματα που αφορούν την ακαδημία μας.
Κυκλοφόρησαν τα φετινά ημερολόγια της ακαδημίας. Είναι ένα θαυμάσιο αναμνηστικό των παιδιών μας, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.
Κάθε παιδί θα πάρει να διαθέσει ένα μικρό αριθμό πέντε (5) ημερολογίων σε συγγενείς και φίλους. Το καθένα τιμάται 2 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των αναγκών του συλλόγου (ιματισμός, μπάλες, μετακινήσεις αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών, πληρωμές καθαριστριών – ρεύματος στο 10ο Δημοτικό σχολείο και λειτουργικά έξοδα κλειστού γυμναστηρίου Ευμοίρου).
Σας κάνουμε γνωστό ότι οι σύλλογοι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν επιχορηγούνται από την πολιτεία και καλύπτουμε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα όλων των αγωνιστικών τμημάτων (μετακινήσεις, διαιτησίες, γραμματείες αγώνων, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.α.).
Θα παρακαλούσαμε λοιπόν θερμά να μην έχουμε επιστροφές και να δείξετε και έμπρακτα αυτό που καθημερινά εισπράττουμε από εσάς, την εκτίμηση δηλαδή για την δουλειά που γίνετε στην ομάδα μας.
Στο www. aspidabc.gr και στο facebook στη σελίδα Aspida Xanthis Basketball Club καθημερινά μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της ομάδας μας και να βρίσκετε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των τμημάτων.
Καθώς πλησιάζουν οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε, σε συνεργασία με τον χορηγό της Ακαδημίας μας το Εκπαιδευτικό Κέντρο της κ. Μάγδας Πετμεζά, τη συλλογή τροφίμων και ρούχων τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες. Παρακαλούμε όσοι θέλετε να φέρεται τα τρόφιμα και τα ρούχα στους προπονητές των τμημάτων κατά την διάρκεια των προπονήσεων έως και τις 21/12/2013. Είναι κάποιες οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ας δείξουμε την ευαισθησία μας.
Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα συνεχιστούν μέχρι και τις 21/12/2013 ημέρα Σάββατο και θ’ αρχίσουν το νέο έτος την Τρίτη 7/1/2014.
Τη Κυριακή 15/12/2013 η Ανδρική μας ομάδα στις 18:00 αγωνίζεται στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το ιστορικό σωματείο της Μ.Ε.Ν.Τ. Θεσσαλονίκης στο Κλειστό του Ευμοίρου. Θα συγκεντρώνουμε πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα τρόφιμα και ρούχα. Όλοι οι θεατές του αγώνα κατά την είσοδο τους θα παίρνουν δωρεάν ένα λαχνό και στο ημίχρονο θα κληρωθεί μια φωτογραφική μηχανή.
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές, γονείς, προπονητές και φίλους του συλλόγου ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο νέος χρόνος να είναι ειρηνικός, δημιουργικός, με υγεία και πρόοδο των παιδιών μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ