Κατασκευάζεται η πρώτη κλειστή εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ, για αγώνες μέσα στον χειμώνα!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο χειμώνας έχει πιάσει για τα καλά, όλη η Θράκη έχει μπει στην κατάψυξη, τι θα λέγατε λοιπόν να βάλετε τα μαγιό σας και να παίξετε… μπιτς βόλεϊ; Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Σύντομα στην περιοχή μας θα λειτουργήσει το πρώτο κλειστό γήπεδο για μπιτς βόλεϊ!

Βέβαια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε: αυτό το γήπεδο ΔΕΝ φτιάχτηκε στην Αλεξανδρούπολη, ούτε γενικά στον Έβρο, που όλοι λένε ότι αποτελεί την μητρόπολη του βόλεϊ αλλά και την πατρίδα του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα, αφού εκεί πρωτοπαίχτηκε πριν κατακλύσει τις παραλίες. Ούτε καν στην Θράκη αλλά ακριβώς δίπλα. Στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, ακριβώς δυόμισι χιλιόμετρα από την Ηρακλείτσα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 22 Δεκεμβρίου θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του ο νέος αυτός χώρος άθλησης, που θα επιτρέπει να παίζει κανείς το αγαπημένο καλοκαιρινό άθλημα και τον χειμώνα. Θα διαθέτει τρία γήπεδα μπιτς βόλεϊ ώστε να διεξάγονται ταυτόχρονα αγώνες και φυσικά όλες τις ανέσεις, δηλαδή προφανώς θα έχει θέρμανση και ντουζ, αποδυτήρια αλλά και κυλικείο.

Όπως μας διευκρινίζουν οι αρμόδιοι, δεν θα είναι αυτό της φωτογραφίας, αλλά παρόμοιο, ίσως και καλύτερο. Και φυσικά, για όσους απορούν, αποτελεί αποτέλεσμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, γιατί στην διπλανή Καβάλα υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα επενδύουν στον αθλητισμό και δεν τα περιμένουν όλα από το κράτος…