Διαψεύδει ο Ισπυρλίδης κρούση από τον Πανθρακικό! Τι δηλώνει στο ThrakiSportS…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την επιθυμία του να εργαστεί και πάλι στον Πανθρακικό εξέφρασε ο λέκτορας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιάννης Ισπυρλίδης, που είχε βρεθεί ως βοηθός προπονητή στην ομάδα κατά την πρώτη περίοδο της ανόδου της στην Suoer League και φημολογήθηκε έντονα η επιστροφή του μετά την αποχώρηση του γυμναστή Νίκου Μαντζουράνη.

Όπως σημειώνουν φίλοι του κ. Μαντζουράνη, επιβεβαιώνεται ότι αυτός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού, διευκρινίζουν ωστόσο ότι αυτό έγινε με δική του πρωτοβουλία αφού εκείνος ήταν που υπέβαλε παραίτηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η απουσία του από τον πάγκο του Πανθρακικού στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ μόνο τυχαία δεν ήταν.

Όπως έγραψε το βράδυ της Τρίτης το ThrakiSportS, το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε έντονα για την διαδοχή του ήταν αυτό του κ. Ισπυρλίδη, που μένει άλλωστε στην Κομοτηνή και έχει δεσμούς με την περιοχή, όχι μόνο λόγω του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αλλά και λόγω της καταγωγής του από τον Ίασμο Ροδόπης.

Ωατόσο, το πρωί της Τετάρτης σε επικοινωνία μας με τον κ. Ισπυρλίδη ενημερωθήκαμε από τον ίδιο ότι αν και θα ήταν τιμή του να εργαστεί ξανά στην ομάδα της πατρίδας του και θα τον ενδιέφερε πολύ μια τέτοια προοπτική, δεν είχε γίνει κάποια συζήτηση με την ομάδα της Κομοτηνής.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Πανθρακικός αναμένεται τις επόμενες μέρες να κινηθεί για την απόκτηση νέου γυμναστή, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Μαντζουράνη.

Στην φωτογραφία ο κ. Ισπυρλίδης από την παρουσίαση της εργασίας που εκπόνησε στο τελευταίο επιστημονικό συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, τον περασμένο Μάιο, που αφορούσε την σύγκριση των τερμάτων που επιτεύχθησαν στα Euro του 2004, του 2008 και του 2012!