Photos: Το σεμινάριο προπονητικής στην Ξάνθη με εισηγητή τον Ράινερ Μάουρερ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο συνεδριακό χώρος του ξενοδοχείου «Le Chalet» των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη η ενημερωτική ημερίδα με θέματα τακτικής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μία ημερίδα διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης και εισηγητής ήταν ο Ράινερ Μάουρερ.

 

Ο προπονητής της Skoda είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε τομείς της τακτικής, παρουσιάζοντας μάλιστα με βίντεο συγκεκριμένα πλάνα από το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας με την Βέροια. Με βάση αυτά, έκανε τακτική ανάλυση τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, ανέλυσε φάσεις και δέχθηκε ερωτήσεις από τον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την ημερίδα σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον απόγευμα.

Ανάμεσα στους θεατές ξεχώρισε η παρουσία του προπονητή της Κ20 Νίκου Κεχαγιά, του προπονητή της Καβάλας Γιώργου Μαραντά και πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να πάρουν δίπλωμα προπονητή. Τον κ. Μάουρερ προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης Γιώργος Λάππας, ενώ χρέη μεταφραστή εκτέλεσε ο προπονητής του Ατρομήτου Χρύσας Άγγελος Γιοβανόπουλος.

Το ThrakiSportS βρέθηκε στην ημερίδα και κατέγραψε τις παρακάτω εικόνες…