Οι νέοι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές με τομέα ευθύνης την Θράκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΕΟΠΕ προχώρησε στην επιλογή των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών (Π.Ο.Π.) Βόλεϊ & Beach Volley για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Οι Προπονητές αυτοί θα είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των επιλεγμένων αθλητών των αναπτυξιακών ηλικιών της περιφέρειάς τους, θα παρακολουθούν και καταγράφουν παιδιά με αξιοπρόσεκτη αθλητική εξέλιξη, ενώ θα είναι άμεσοι συνεργάτες των Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Οι επιλεγμένοι προπονητές για την Θράκη είναι οι Ανέστης Γιαννακόπουλος (Αγόρια με ευθύνη για τις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Φερών και Κομοτηνής) Σταύρος Καβαρατζής (Κορίτσια με ευθύνη για τις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Φερών και Κομοτηνής), Γιώργος Σταυρόπουλος (Κορίτσια με ευθύνη για τις περιοχές Ορεστιάδας, Σουφλίου και Διδυμοτείχου), Θανάσης Σκαρλατίδης (Αγόρια με ευθύνη για τις περιοχές Ορεστιάδας, Σουφλίου και Διδυμοτείχου).

Επίσης, αναφορικά με την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας επιλέχθηκαν και οι προπονητές Χρήστος Κυριαζίδης (Αγόρια και Κορίτσια με ευθύνη για την περιοχή της Δράμας) και Κυριακή Γιαλένιου (Αγόρια και Κορίτσια με ευθύνη την περιοχή της Καβάλας).  

Αναφορικά με το μπιτς βόλεϊ, ως Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές αναλαμβάνουν ο Αλεξανδρουπολίτης Γιάννης Ανδρεάδης και ο Ορεστιαδίτης Γιώργος Σταυρόπουλος με ευθύνη το σύνολο της Περιφέρειας της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των Προεθνικών Ομάδων θα ξεκινήσει με ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν το άμεσα προσεχές διάστημα με τους Περιφερειακούς Προπονητές οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Σωτήρης Δρίκος (Αγόρια) και Δημήτρης Φλώρος (Κορίτσια) όσον αφορά το βόλεϊ και Κώστας Ταμπουρατζής, όσον αφορά το beach volley. Στις συναντήσεις αυτές θα δοθούν και οι κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος