Μπέρδεψαν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό της Αθήνας και του Πειραιά!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η παρουσίαση της νέας ανανεωμένης ιστοσελίδας του ΜΓΣ, που βρίσκεται βέβαια εδώ και περίπου δυο μήνες στον αέρα αλλά δεν είχε παρουσιαστεί επισήμως από τον σύλλογο.

 

Την παρουσίαση στα ΜΜΕ (και κατά βάση τα δύο τηλεοπτικά κανάλια της πόλης) έκανε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Μανόλης Βουκουρεσλής, ο αντιπρόεδρος Κώστας Πατερόπουλος και ο υπεύθυνος της εταιρείας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας και την τεχνική της υποστήριξη Βαγγέλης Βογιατζής.

Η ιστοσελίδα κλείνει τα Χριστούγεννα τα τρία πρώτα της χρόνια. Όπως αποκάλυψε ο κ. Πατερόπουλος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, περίπου 100.000 διαφορετικοί χρήστες, από όλο τον κόσμο, περιηγήθηκαν στην πρώτη ιστοσελίδα του ΜΓΣ. Μάλιστα αυτοί προέρχονταν από  88 χώρες και 750 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, οι εμπειρίες και τα ευτράπελα από την διεθνοποίηση της φήμης, μέσω της σελίδας του Εθνικού, είναι πολλές. “Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ μας ενημέρωσε ότι μας παρακολουθεί, αλλά και πολλοί γονείς από την Αθήνα ρωτήσανε για πληροφορίες των τμημάτων μας, μπερδεύοντας μας με τον ΓΣ Εθνικό και Εθνικό Πειραιώς”, αποκαλύπτει ο Κώστας Πατερόπουλος, που έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο της διαχείρισης της ιστοσελίδας.