Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον έφορο του Εθνικού στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τραύματα στο πόδι αλλά και στα πλευρά νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα ο έφορος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πασιάς, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Τρίτη στην καρδιά της πρωτεύουσας του Έβρου.

 

Ο παράγοντας του Εθνικού μόλις είχε σχολάσει από το ιατρείο του και είχε επιβιβαστεί στην μοτοσυκλέτα του, όταν ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο έπεσε επάνω του και συγκρούσθηκε μαζί του στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με Μαζαράκη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου, που παρασύρθηκε αρκετά μέτρα από το αυτοκίνητο που αξίζει να σημειωθεί ότι παραβίασε την προτεραιότητα.

Οδηγός στο αυτοκίνητο ήταν γυναίκα, ενώ στο όχημα επέβαινε και μικρό ανήλικο παιδί. Γρήγορα κλήθηκε η Τροχαία Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, καθώς και ασθενοφόρο που αμέσως μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. 

Όπως αποδείχθηκε, ο σοβαρός του Γ. Πασιά ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Ωστόσο  άνθρωποι που τον επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες επισημαίνουν ότι είναι σαφώς καλύτερα, αρκετά ευδιάθετος και αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του, ενώ εκτιμάται ότι τις επόμενες μέρες – αν όχι ώρες – θα πάρει εξιτήριο.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την οικογένεια του Εθνικού και ιδίως το μπασκετικό τμήμα, στο οποίο ο κ. Πασιάς είναι έφορος και στο οποίο άλλωστε αγωνίζεται ο γιος του, ο οποίος έδωσε κανονικά το “παρών” στον αγώνα της Κυριακής σημειώνοντας μάλιστα και δύο πόντους.

Δείτε βίντεο με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ThrakiNet…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/7J5Haj3R11E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]